Tehoa prosesseihin.
PYYDÄ TARJOUS >
  puh. 010 424 4300
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

Sähkötoimiset Kalvopumput

  SÄHKÖTOIMISET KALVOPUMPUT

  QUATTROFLOW™ valmistaa ja markkinoi erikoispumppuja Bioteollisuuden ja Lääketeollisuuden prosesseihin sekä laboratoriokäyttöön. Pumput valmistetaan Almatec:in tehtaalla Saksassa.

  QUATTROFLOW™ tarjoaa erittäin korkealaatuista ja hellävaraista kalvopumpputekniikkaa, joka on ihanteellinen ratkaisu mm. Biolääketieteen kriittisten, korkeaa hygieniatasoa vaativien sovellusten valmistusprosesseissa.

  Esimerkkikäyttökohteita mm. tangentiaalivirtaus-suodatukset (TFF), kromatografia (RFC), steriilit virus-suodatukset, sentrifugit jne.

  QUATTROFLOW™4-mäntäinen epäkeskokalvopumppumallisto tarjoaa hellävaraista ja tasaista (sykkeetöntä) tuotteen käsittelyä ilman tuotteen kuumenemista pumpun korkean pyörimisnopeuden vuoksi. Tuote pysyy myös puhtaana koko pumppausprosessin ajan.

  QUATTROFLOW™ pumpuissa ei ole lainkaan mekaanisia tiivisteitä, ne ovat itseimeviä, kestävät kuivakäyntiä ja pumput ovat myös puhdistettavissa vedellä tai höyryllä (CIP/SIP). Pumppupää voidaan puhdistaa myös autoklaavissa.

  QUATTROFLOW™ pumput täyttävät korkeat hygieniavaatimukset ( sertifikaatit mm. USP, FDA, 3.1, Class VI).

  QUATTROFLOW™ mallistossa myös SU kertakäyttömallit (single use) jossa pumpun nestepäätä vaihtamalla samalla pumpulla voidaan pumpata tuote-erittäin, sekä myös täysin eri tuotetta ilman sekoittumisen vaaraa.

  Esite


  QuattroFlow

Quattroflow Family

Quattroflow 150 Series

QF 1200

Tekniset tiedot

Tuottoalue 1…20.000 l/h
Max. paine 4…6 bar (@20°C)
Max. prosessilämpötila 80°C
Max. pesulämpötilat
CIP 90°C
SIP 130°C
TC yhteet 25…64 mm
Runkomateriaali SS tai PP
Venttiilit EPDM
Kalvot TPE

Pyydä tarjous!

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries