Search
Close this search box.

Ampco Pumps Company

Ampco Pumps Company on toimittanut laadukkaita keskipakois- ja positiivisia syrjäytyspumppuja ympäri maailmaa yli 70 vuoden ajan.

Lähes vuosikymmenen ajan Ampco Pumps on suunnitellut, valmistanut ja täydentänyt positiivista syrjäytyspumpputeknologiaansa globaalille markkinalle.

Yrityksenä Ampco Pumps omistautuu jatkuvasti parantamaan ja tehostamaan pumppujaan varmistaakseen, että asiakkailla on tehokkain pumppu heidän prosessointitarpeisiinsa. Jokainen sovellus vaatii muutoksia parhaan tuotetoimituksen saavuttamiseksi. Ampco sitoutuu kehittymään yhdessä kumppaniteollisuutensa kanssa pysyäkseen kilpailun kärjessä.

Muuttuvassa maailmanlaajuisessa ympäristössä tuotteen tehokkuus, yhdenmukaisuus ja ennen kaikkea toiminta-aika ovat kriittisiä menestystekijöitä. Ampco Pumpsin kanssa saat ”Parhaat luokassaan” olevat positiiviset syrjäytyspumput – kaikki valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä.

Keskipakopumput

Kun tarvitaan hellävaraista hygieenistä nesteiden käsittelyä, voit luottaa Ampco Pumpsin luotettaviin, kestäviin ja tehokkaisiin keskipakoispumppuihin.

Ruoka- ja juomateollisuudesta meijeri- ja lääketeollisuuteen Ampco on omistautunut valmistamaan hygieenisiä keskipakoispumppuja varmistaakseen, että käsittely sujuu saumattomasti.

Käyttökatko maksaa rahaa. Siksi Ampco pysyy sitoutuneena tuottamaan korkealaatuisia, innovatiivisia keskipakoispumppuja hygieenisiin sovelluksiin – ja pitää niitä aina varastossa.

Sekoittimet ja blenderit

Ampco Applied Products tarjoaa DRY-blend, SHEAR-blend, POWDER-max, SBH/SBI Blenders -kaikki sekoittimet on suunniteltu maksimaaliseen tehokkuuteen ja tuotteen yhdenmukaisuuteen.

Ampco:n sekoittimet ja blenderit voidaan räätälöidä käytettäväksi laajalla eräkokoalueella ja ne on suunniteltu maksimaaliseen tehokkuuteen.

Applied Products -tiimi räätälöi jokaisen sekoittimen ja blenderin yksityiskohdat vaaditun mukaisesti. Pääpaino on aina tarjota räätälöity tuotekokonaisuus, joka lopulta lyhentää käsittelyaikaa ja tuottaa paremman lopputuotteen.

Mäntäpumput

Miksi tyytyä vanhoihin ratkaisuihin? ZP-sarjan mäntäpumppujen tiivisteratkaisut tekevät niistä hygieniamarkkinoiden huoltoystävällisimmät tuotteet.

Soveltuvat erinomaisesti niin korkean kuin matalan viskositeetin sovelluksiin, Ampco:n ZP-sarja on valmistajan uusin 3A/ EHEDG-sertifioitu positiivinen syrjäytyspumppumallisto. ZP-sarjan mäntäpumppuihin on tarjolla vakio-ominaisuuksien lisäksi materiaalipäivityksiä, jotka lisäävät näiden tehokkaiden pumppujen kestävyyttä. 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laakeripesät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut roiskevaimentimet ja yhdestä kappaleesta,ruostumattomasta teräksestä valmistetut akselit ovat vakiona jokaisessa ZP-sarjan pumpussa.

Ampco:n ZP-sarjan pumput ovat monipuolisia ja sopivat vaativimpiin hygienia- tai teollisiin sovelluksiin. Ampco Pumps tarjoaa yli 50 eri ZP-mallia,

Koko Ampco ZP-positiivinen syrjäytyspumppu valikoima on kehitetty tarjoamaan kilpaileviin pumppuihin verrattuna edistyneitä ominaisuuksia, materiaalipäivityksiä ja valtavia etuja huoltojen suhteen. Jokainen malli sisältää ominaisuuksia, jotka tuovat arvoa, tehokkuutta ja pitkäikäisyyttä.

Lohkoroottori­pumput

Ampco:n AL-sarjan lohkoroottoripumput ovat erinomainen lisä positiivisten syrjäytyspumppujen markkinoille. Tämä pumppumallisto tarjoaa korkean tason teknologiaa ja suorituskykyä – taloudelliseen hintaan.

Ampco AL sopii hyvin monenlaisiin sovelluksiin elintarvike-, meijeri-, juoma- sekä lääketeollisuudessa, viskositeettialueella 1 – 1 000 000 cP

AL-sarjassa on useita valinnaisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat maksimaalisen joustavuuden kullekin sovellukselle.

Tiivistevaihtoehdot sisältävät: kaksinkertaisen mekaanisen tiivisteen, mekaanisen tiivisteen huuhtelulla, kaksinkertaisen huultitiivisteen, kolminkertaisen huultitiivisteen, O-renkaan ja kaksinkertaisen O-renkaan. Lämmitys- ja jäähdytysvaipat lämpötilaherkkää käsittelyä varten ovat myös saatavilla.