Search
Close this search box.

Mouvex

MOUVEX®PERUSTETTIIN VUONNA 1906 JA ON JOHTAVA POSITIIVISTEN SYRJÄYTYSPUMPPUJEN SEKÄ KOMPRESSOREIDEN VALMISTAJA

Globaalin jälleenmyyjäverkoston kautta Mouvex palvelee seuraavia markkinoita: teollisuusprosessit, kemikaaliprosessit, energia-, öljy- ja kaasuteollisuus, hygienia/saniteetti teollisuus, sotilaallinen käyttö ja merenkulku sekä kuljetus/liikkuvat yksiköt. Näillä markkinoilla Mouvex-pumput ovat tunnettuja luotettavuudestaan, kestävyydestään ja kustannustehokkuudestaan.

Epäkeskopumput

Mouvex® epäkeskopumput on suunniteltu tarjoamaan huippusuorituskykyä ja täydellistä suljettavuutta sekä turvallisuutta kemikaalien käsittely- ja teollisuussovelluksissa. Pumput tarjoavat korkean imutehon ja suuren purkupaineen, mahdollistaen itseimevyyden ja täyden tuoteturvallisuuden maksimoinnin. Epäkeskopumput soveltuvat ihanteellisesti kriittisten ja korkean arvon omaavien nesteiden turvalliseen siirtoon.

Lamellipumput

Mouvex® P-sarjan lamellipumput on suunniteltu käsittelemään erittäin viskoottisia tuotteita, jopa 110 m³/h (12 bar) asti, mukaan lukien voiteluaineettomat, hankaavat ja syövyttävät nesteet. Niiden erinomaiset tilavuusominaisuudet takaavat alhaisemman energiankulutuksen. Lisäksi P-sarjan pumput tarjoavat helppoa ja taloudellista huollettavuutta.