Search
Close this search box.

Silea

Silea Liquid Transfer perustettiin vuonna 1968 öljyalan jakelun ja siirron tarpeisiin.

Silea sijaitsee Italiassa Bolognan alueella, Ozzano dell’Emiliassa. Vuosien varrella yritys on erikoistunut hiilivetyjen siirtoon, tuottaen lastaus- ja purkausvarsia, taittuvia portaita säiliöautoille jne. Tänään yli 50 vuoden kokemuksensa ansiosta Silea on laajentanut ja kehittänyt markkinaansa myös muille teollisuuden aloille, kuten elintarvike-, kemian- ja bitumi- sektoreille; unohtamatta kuitenkaan öljy- ja kaasusektoria, jossa Silea pysyy laadukkaiden tuotteidensa ja brändin pitkäaikaisuuden vuoksi varteenotettavana valmistajana.

Lastausvarret

Ylälastausvarsi on nivelletty putkisto, jota tukee mekaaninen tasapainotusjärjestelmä (kierto- tai puristusjousi) tai pneumaattinen järjestelmä. Sitä käytetään polttoaineiden tai teollisten nesteiden siirtämiseen säiliöautoihin ja rautatievaunuihin niiden yläpuolisista tarkastusluukuista. Lastausalueeseen liittyvien tarpeiden mukaan tuotteet voidaan mukauttaa, ja niissä on vaihtuva toimintasäde sekä virtauksen syöttösuunta ylhäältä ja alhaalta. Ylälastausvarsissa on virtausventtiili, joka voidaan käynnistää esiasetuksella ja sulkemisnopeuden säätöjärjestelmällä. Tarvittaessa voidaan asentaa myös palloventtiili tai muita venttiilejä käyttäjän tarpeiden mukaan. Materiaalit vaihtelevat alumiiniseoksista ja valuraudasta erikoisalhaisen lämpötilan teräksiin (KCS), ruostumattomiin teräksiin (AISI 304 ja 316) vastaten lukuisiin käyttötarpeisiin eri sektoreilla kuten öljy ja kaasu, kemia, elintarvike ja bitumi. 

Tiivisteiden materiaaleina esimerkiksi Viton© (FKM), hydrogenoitu Buna (HNBR), Karlez© (FFKM) ja Teflon© (PTFE) Kattava valikoima lisävarusteita, kuten esimerkiksi tarkistusventtiili, tyhjiönkatkaisuventtiili, ATEX- ja EAC-sertifioidut mikrokytkimet kaikkiin kinematiikan ohjaustarpeisiin työvaiheen aikana, tasomittareita, rajoittimia tai mekaanisia lukkoja, Tuotteen käyttösektoreilla voimassa olevien määräysten mukaisesti jokainen lastausvarsi toimitetaan todistuksilla ja yhdenmukaisuusilmoituksilla ATEX-, PED- ja koneisto direktiiveihin (jos sovellettavissa), ja niiden mukana toimitetaan tuotteelle räätälöity käyttö- ja huolto-ohjekirja. 

Silea valmistaa myös taittuvia portaita, jotka on suunniteltu helpottamaan pääsyä alustalta säiliöautojen tarkastusluukkujen kautta ja parantamaan lastauksen turvallisuutta.

Alaslastausvarsia käytetään polttoaineiden ja teollisten nesteiden lastaamiseen ja purkamiseen säiliöautoista ja rautatievaunuista. Tämä siirtojärjestelmä tarjoaa sen edun, että sitä voidaan käyttää suoraan maassa tankin päälle nousemisen sijaan, mikä estää muodostuneiden staattisten varauksien muodostumisen. Materiaalit vaihtelevat alumiiniseoksista ja valuraudasta erikoisalhaisen lämpötilan teräksiin (KCS), ruostumattomiin  teräksiin (AISI 304 ja 316) vastaten lukuisiin käyttötarpeisiin eri sektoreilla kuten öljy ja kaasu, kemia ja elintarvike. Tiivisteiden materiaaleina esimerkiksi Viton© (FKM), hydrogenoitu Buna (HNBR), Karlez© (FFKM) ja Teflon© (PTFE).

Lisävarusteina esimerkiksi tarkistusventtiili, irrotettava venttiili (ERC), ATEX- ja EAC- sertifioidut mikrokytkimet, kaikkiin kinematiikan ohjaustarpeisiin työvaiheen aikana, lämpötila- ja virtausanturit, pysäköintilaitteet ja tukipylväät. 

Tuotteen käyttösektoreilla voimassa olevien määräysten mukaisesti jokainen lastausvarsi toimitetaan todistuksilla ja yhdenmukaisuusilmoituksilla ATEX-, PED- ja koneisto direktiiveihin (jos sovellettavissa), ja niiden mukana toimitetaan tuotteelle räätälöity käyttö- ja huolto-ohjekirja.