Yritys

Kiertopaine on ajan saatossa kasvanut yritykseksi, mikä hoitaa asiakkaidensa pumppaustekniset haasteet ammattitaidolla ja tietämyksellä.

Kiertopaine on vuonna 1969 perustettu yritys, joka on erikoistunut pumppaustekniikkaan, sekä nesteiden ja kemikaalien siirtoon.

Toimimme mm. Pumps Solutions Group:in (Wilden, Almatec,Mouvex, Quattroflow,Neptune, EnviroGear, sekä Blackmer)pumpputuotteiden maahantuojana, jälleenmyyjänä, sekä huoltoliikkeenä Suomessa.

Edustukseemme kuuluu myös Headline Filters suodattimet ja suodatinpesät, Liquid Controls läpivirtausmittarit, Silea lastausvarret, Hannay- ja Reelcraft letkukelat,Trelleborg komposiittiletkut, Codan letkut, Elaflex erikoiskemikaali- ja öljyletkut, paljetasaimet, sekä laaja valikoima liittimiä ja kiristimiä.

Uusimpina tuotteina edustukseemme on saatu laadukkaat Ampco Pumps:in keskipako- ja syrjäytyspumput, sekä sekoittimet ja blenderit.

Käytettävissämme on vahvojen päämiestemme vuosien aikana hankkima kokemus, referenssit sekä tuotetuki.

Kiertopaine on Banmark Oy:n tytäryhtiö ja kuuluu Transmeri konserniin

Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, josta on loistavat logistiset yhteydet niin päämiestemme, kuin asiakkaidemmekin suuntaan

Yritys numeroina

Kiertopaine on ajan saatossa kasvanut yritykseksi, mikä hoitaa asiakkaidensa pumppaustekniset haasteet ammattitaidolla ja tietämyksellä
0 +
Eri tuotetta
0 +
Tyytyväistä asiakasta
0 m
Likkevaihto
0 +
Päämiestä

Päämiehet

Yhteystiedot

© 2023 – Kiertopaine Oy